Půjčky a úvěry pro studenty

Flexipůjčka pro studenty od  banky je úvěr, při kterém nemusíte dokladovat účel využití půjčených peněz. Banka poskytuje půjčku studentům denního nebo dálkového studia na vysoké škole nebo univerzitě. Pokud během studia nebudete moci půjčku splácet, banka Vám umožní odložit si splátku jistiny až do ukončení studia. Během studia budete splácet jen úroky.

Spotřebitelský úvěr na Cokoli pro vysokoškoláky od České spořitelny je určen studentům denního studia od 1. ročníku vysoké školy, interním doktorandem denního studia na vysoké škole a zároveň osobám ve věku od 18 do 26 let. Spotřebitelský úvěr na Cokoli pro vysokoškoláky je bezúčelové úvěrem. První splátku jistiny úvěru lze odložit na 9. měsíc kalendářního roku, ve kterém skončíte studium. U úvěru vyžaduje zajištění ručitelem (např. rodičům studenta), který má pravidelný příjem.

Studentský úvěr je určen studentům vysoké školy s denní formou studia od druhého ročníku. Splatnost úvěru je maximálně 5 let po ukončení studia, avšak maximálně 10 let od poskytnutí úvěru. K úvěru vyžaduje zajištění solidárním dlužníky (rodiči), biankosměnky, dohodou o srážkách ze mzdy.

Úvěr vysokoškolákům od Volksbank je určen na financování bakalářského, magisterského, inženýrského, doktorského a doktorského stupně studia. O úvěr lze požádat v každém ročníku vysoké školy. Úvěr je bez poplatku za poskytnutí úvěru a bez poplatku za vedení úvěrového účtu. Podmínkou pro poskytnutí úvěru je věk 18 až 26 let a předložení potvrzení o prezenční formě studia na vysoké škole. Pokud příjem nemáte, tak do úvěrového vztahu musí přistoupit spoludlužník s pravidelným příjmem (rodič nebo třetí osoba).